غذای فصل

بیشتر ناراحتی های گوارشی و بدنی و حتی روحی ناشی از نامتناسب بودن

غذاهائی است که مصرف میکنیم.امشب به لیست غذاهائی که در ایران بیشتر

مصرف میشوددقت کردم ومتوجه شدم که غالب غذاهای ما مناسب فصل

زمستان تهیه میشود و ما طبق عادت و یا ناچاری و یا اینکه رژیم جایگزین

غذائی برای فصول متفاوت نداریم آنها را مصرف میکنیم.در غذاهای ما

صرفنظر از کیفیت روغنهای در دسترس بیش از حد روغن مصرف میشود

اصلا به کالری موجود در مواد غذائی توجه نداریم و شاید بیش از نیاز خود

هیدرو کربورات ها را استفاده میکنیم .بدون توجه به مقدار انرژی و کالری

مورد نیاز برای هر شخص طبق عادات جوانی خود غذا میخوریم

حالا منظور من از این نوشتار اینست که علاقمندان لطفا غذاهای متناسب

با فصول بخصوص فصل تابستان را اعلام فرمایند منکه بجز ابدوغ خیار و نون پنیر

و هندونه ویا خربزه و یا انگور و احتمالا اشکنه غذای دیگری که مناسب

تابستان باشد پیدا نکردم

/ 0 نظر / 41 بازدید